Clicky

Избор на правилния англоговорещ счетоводител в София

англоговорещ счетоводител

Много от нас в един или друг момент, биха се нуждали от англоговорещ счетоводител или данъчен съветник в София.

Тези професионалисти са от значение за много аспекти в живота ни като данъкоплатци или бизнес съвети. Техните препоръки могат да окажат значително влияние, затова е важно да отделите време, за да изберете правилния за вашата ситуация.

Дори и да говорите разумен български, по-добре е да изберете счетоводител, който говори английски, за да можете да изясните нещата, когато темата е техническа или обмисляте потенциално променящи живота ви решения.

За много чуждестранни компании българската данъчна система и регулации могат да бъдат сложни и трудни за разбиране. Ние предлагаме пълно данъчно и счетоводно обслужване, което позволява на нашите клиенти да се концентрират върху своите операции. Ние също така предлагаме ефективни оперативни услуги като счетоводство и заплати.

ВиаАктив е известна с предоставянето на професионални и удобни за клиентите услуги като данъчни консултации и услуги за следене и спазване на данъчните закони, предимно на чуждестранни компании и физически лица.

Основни предимства на нашите услуги:

Обяснения на ясен английски език

Нашите дипломирани данъчни счетоводители имат богат опит в предоставянето на международни данъчни и счетоводни услуги на английски език. Ние ще ви обясним всичко, което трябва да знаете според българското законодателство, на ясен английски език, като ви дадем увереността, от която се нуждаете, за да управлявате и разширявате бизнеса си тук в България.

Личен и приятелски съпорт

За разлика от големите счетоводни фирми, ние възприемаме лично всеки един клиент, и работим с приятелско отношение, гъвкави сме в адаптирането към индивидуалните нужди и обстоятелства.

Управление на риска

През последните години се наблюдава значително увеличение на броя на физическите лица и фирмите с наложени санкции поради непознаване на данъчните и счетоводните изисквания. Ние работим тясно с нашите клиенти, за да избегнем подобна експозиция и гарантираме, че те плащат само минималните задължителни суми, изисквани от българското данъчно законодателство.

Стойностни съвети и персонализирани решения

Екипа ни ще ви предостави качествени съвети и персонализирани решения за оптимизиране на вашия бизнес.

Навлизайки във все по-сложната фискална и правна среда, мисията на нашата счетоводна къща е да Ви партнира за развитието на Вашата дейност.

Независимо дали сте самостоятелно осигуряващ се професионалист, малък или среден бизнес, ВиаАктив предлага компетентност, достъпност и увереност, като същевременно се отнася с най-голямо уважение както към законовите разпоредби, така и към етичния кодекс, специфичен за тази професия.

Нашият опитен и динамичен екип притежава подходяща квалификация, която ни позволява да предлагаме широк спектър от услуги обхващащи всички аспекти на бизнеса.

Силата ни се основава върху нашия професионален опит, върху качеството на нашите съвети, персонализираното отношение, дългосрочните връзки с нашите клиенти и факта, че всеки случай се разглежда в пълна конфиденциалност.

Счетоводните ни услуги винаги се основават на прецизен анализ на вашата структура и очаквания. Това ни дава възможност да предоставяме периодична помощ, услуги с фиксирана цена или въз основа на вашите нужди и обстоятелства.

Изпратете Вашето Запитване

Via Active Academy

Изпратете Вашето Запитване