Clicky

Стани счетоводен експерт с
ViaАctive Academy

Изпитвал ли си несигурност и притеснение в комуникацията по счетоводни и данъчни въпроси?
Създадохме ViaАctive Academy за хора, точно като теб! Екип от счетоводни и данъчни експерти ще те въведе в основните въпроси, които задвижват бизнеса ти и ще те изстрелят към успеха.

ViaАctive Academy

Знания. Увереност. Успех.
Ние сме счетоводна кантора с дългогодишен опит и многостранна специализация в различни сфери.
Нашата експертиза ни мотивира да създадем академия, която да обучава и развива кадри по основни счетоводни и данъчни въпроси.  
Ето защо, собственици на бизнес, наскоро придобили правоспособност счетоводители и напредничеви предприемачи, се възползват от знанията на квалифицираните ни обучаващи.  
Със знание и постоянство изграждаме квалифицирани кадри с отношение и отговорност към всички процеси в счетоводството.  
Във ViaАctive Academy има място и за теб! Стани един от нас!

Нашият екип

Твоето ръководство за успехЛилия Грешева
Управител
Завършила съм през 2002 г. – Бакалавър по специалност „Счетоводство и Контрол“, а през 2005 г. – Магистър по специалност „Счетоводство и Контрол“ в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – град Свищов. Имам дългогодишен стаж в областта на счетоводството, данъчно облагане и финансите. Била съм главен счетоводител в международна компания и от 2016 г. до сега развивам „ВиаАктив“ ЕООД.Северина Станимирова
Завършила съм бакалавърска степен по информационни науки, а в момента изучавам магистърска степен по човешки ресурси. Аз съм член на холдинговата група на M&l Team, където се отнасям с дълбока страст и ангажираност към сферата на човешките ресурси. Моята мисия е да допринеса за развитието и успеха на вашата организация, като предоставя иновативни и вдъхновяващи решения в областта на управлението на талантите и човешките ресурси.Александра Пешева
Завършила съм бакалавърска степен специалност "Администрация и управление" и магистратура " Междунаросни икономически отношения" в Университет за национално и световно стопанство - гр. София. Работя в холдинговата група на M&l Team от 2022 г. Вече повече от 8 години работата ми е свързана с човешкия фактор и силно вярвам, че той заема една от най-важните роли в развитието на всеки бизнес. Имам отлични познания на Кодексана труда и съм готова да се справя с всеки възникнал трудово-правен казус.Ивета Вучева
Завършила Икономически техникум и УНСС, специалност „Счетоводство и контрол“, с 30 години стаж в счетоводството и данъчните отношения. Като Финансов директор, организира и контролира цялостната финансово-счетоводна дейност, извършва икономически анализи и осъществява вътрешен финансов контрол. В момента е част от финансовия отдел на холдинга, където нейната експертиза и подход към процесите помагат за правилната отчетност.

Ако и ти смяташ, че дипломата не е достатъчна за практическите знания и умения, стани част от нас и инвестирай в теб и твоето развитие!

Счетоводни Услуги СофияРеални казуси

Счетоводни Услуги СофияРабота със счетоводен софтуер

Счетоводни Услуги СофияИнтензивно обучение

Какво ще научиш във ViaАctive Academy

Благодарение на големия ни документооборот и широка клиентска база ще имаш достъп до реални казуси и стъпки във воденето на счетоводство на фирма.
С нашата компетенция, знания и професионален опит ще дадем отговор на всичките ти въпроси и ще вдъхем увереност в теб и бъдещата ти професионална кариера. Независимо дали си собственик на бизнес, който има желание да познава основни счетоводни и данъчни процеси или тепърва завършваш счетоводното си образование.
Стани един от нас и дай старт на своето развитие с основа от стабилни знания и умения!
Подаването на ДДС (данък върху добавената стойност) е процес, чрез който фирми или физически лица отчитат размера на ДДС, който са събрали и платили през определен период от време на съответните данъчни власти.
ДДС е данък върху потреблението, който се добавя към цената на стоките и услугите на всеки етап от производството и разпространението.
За да получите експертиза по всякакви въпроси, относно дейностите и манипулациите по подаване на ДДС, станете част от нашата Академия.
Подаването на годишни данъчни декларации е процесът, чрез който физически лица и предприятия отчитат своите доходи и данъчни задължения пред съответния данъчен орган за конкретна данъчна година. Годишната данъчна декларация обикновено включва информация за спечелените доходи, заявените удръжки и данъчните плащания, направени през данъчната година.
В много страни физическите лица и фирмите са задължени по закон да подават годишни данъчни декларации. Това обикновено се прави чрез онлайн платформа или чрез изпращане на хартиен носител. Конкретната информация, изисквана в данъчната декларация, варира в зависимост от държавата и вида на спечеления доход.
Ако имаш желание да си уверен и да придобиеш допълнителни знания за спецификите на данъчните декларации стани част от ViaActive Academy.
Труд и работна заплата е отдел, който урежда трудовите взаимоотношения на работещите. Стани специалист в областта на ТРЗ и личен състав и бъди в крак с динамичното социално законодателство.
Ако искаш да получиш, затвърдиш или надградиш своите знания, нашият екип е тук, за да ти подаде ръка и да представи всички аспекти на дейностите.
В практиката, благодарение на богатия ни професионален опит, сме се сблъскали с множество счетоводни и данъчни казуси. Към днешна дата сме отворени да покажем на теб разнообразни ситуации с оглед на твоето развитие и компетенция.
Практическите познания по счетоводство са от съществено значение за всеки, който иска да работи в областта на финансите или е собственик на бизнес. Счетоводството е процес на записване, класифициране и обобщаване на финансови транзакции, за да се предостави точна и навременна финансова информация на заинтересованите страни.
Тази информация се използва за вземане на информирани решения за операции, инвестиции и финансово управление.
В допълнение към техническите умения, практическите познания по счетоводство изискват силно разбиране на бизнес операциите и финансовото управление. Това включва разбиране на финансови отчети, анализиране на финансови данни, създаване на бюджети и управление на паричните потоци.
Счетоводният софтуер е мощен инструмент, който помага на физически лица и фирми да управляват своите финансови транзакции, да ги записват точно и да генерират финансови отчети.
За да използваш свободно и с разбиране счетоводния софтуер и за да научиш множество допълнителни и непознати функции на инструмента, стани част от нашата академия.

Те ни се довериха

Стани един от нас
Стефан Ковачев
CEO | Alphabyte Ltd.
Прочетете повече
Често се консултирам с тях по въпроси, които са извън компетенциите на повечето счетоводители. Работил съм с различни счетоводни фирми и нещото, което ми прави впечатление при ВиаАктив е, че са прекалено подробни във всичко. Определено ги препоръчвам.
Network Logic Ltd.
Прочетете повече
Бизнесът ни е свързан с покупко-продажба на биткойни и други криптовалути. Наскоро имахме ревизия и счетоводно всичко беше изрядно благодарение на тях.
COMPANY GLOBAL PRO
Прочетете повече
My company has been working with ViaActive for the past year and I couldn't be happier with the choice we made. The personal way they have worked with us and the amazing support they gave my company is something you don't see often. Whoever needs accounting services would be smart to chose this company in particular!
Vekom Geo ltd.
Прочетете повече
Генерален дистрибутор на Leica Geosystems за България. Доверили сме счетоводството си на ViaActive и като цяло сме много доволни.
Предишна
Следваща

ViaАctive Academy

За кого е подходяща академията
Счетоводни Услуги СофияЗа студенти, завършващи висшето си образование  
Счетоводни Услуги СофияЗа завършили средно специализирано образование  
Счетоводни Услуги СофияЗа опресняване на знания и умения  
Счетоводни Услуги СофияЗа предприемчиви собственици на бизнес  
Счетоводни Услуги СофияТочно за теб!

Изпратете Вашето Запитване

Via Active Academy

Изпратете Вашето Запитване