Clicky

Счетоводна кантора ВиаАктив

0 +
ГОДИНИ ОПИТ
Счетоводна кантора „ВиаАктив“ е създадена през 2016 г. като специализирано счетоводно предприятие, а опитът на екипа ни е дългогодишен.
Всеки един бизнес, независимо дали е току-що създаден или не, задължително има нужда от счетоводно обслужване. Изисква спазването на редица постоянно изменящи се закони и нормативни актове. Освен задължение, то носи и големи рискове в случай на грешка.
Именно това е и една от причините почти всички фирми да работят с така наречените счетоводни къщи, вместо сами да се занимават с тази сложна задача, която е свързана с постоянни ежемесечни усилия.

Нашият екип

Твоето ръководство за успехЛилия Грешева
Управител
Завършила съм през 2002 г. – Бакалавър по специалност „Счетоводство и Контрол“, а през 2005 г. – Магистър по специалност „Счетоводство и Контрол“ в Стопанска академия „Димитър А. Ценов“ – град Свищов. Имам дългогодишен стаж в областта на счетоводството, данъчно облагане и финансите. Била съм главен счетоводител в международна компания и от 2016 г. до сега развивам „ВиаАктив“ ЕООД.Северина Станимирова
Завършила съм бакалавърска степен по информационни науки, а в момента изучавам магистърска степен по човешки ресурси. Аз съм член на холдинговата група на M&l Team, където се отнасям с дълбока страст и ангажираност към сферата на човешките ресурси. Моята мисия е да допринеса за развитието и успеха на вашата организация, като предоставя иновативни и вдъхновяващи решения в областта на управлението на талантите и човешките ресурси.Александра Пешева
Завършила съм бакалавърска степен специалност "Администрация и управление" и магистратура " Междунаросни икономически отношения" в Университет за национално и световно стопанство - гр. София. Работя в холдинговата група на M&l Team от 2022 г. Вече повече от 8 години работата ми е свързана с човешкия фактор и силно вярвам, че той заема една от най-важните роли в развитието на всеки бизнес. Имам отлични познания на Кодексана труда и съм готова да се справя с всеки възникнал трудово-правен казус.Ивета Вучева
Завършила Икономически техникум и УНСС, специалност „Счетоводство и контрол“, с 30 години стаж в счетоводството и данъчните отношения. Като Финансов директор, организира и контролира цялостната финансово-счетоводна дейност, извършва икономически анализи и осъществява вътрешен финансов контрол. В момента е част от финансовия отдел на холдинга, където нейната експертиза и подход към процесите помагат за правилната отчетност.
 

Счетоводна кантора „ВиаАктив“

Ние сме счетоводна кантора с дългогодишен опит и многостранна специализация в различни сфери, като бизнеси свързани с криптовалути например. 
Това е така нареченото биткойн счетоводство, което тепърва набира все по-голяма популярност в цял свят. Онлайн магазините, търговските обекти и IT компаниите също са част от нашия спектър. Цените ни не са минимални и това е една от причините да разполагаме с екип от експерти, предлагащи счетоводно обслужване от най-високо ниво. 
За нас личното отношение към всеки един клиент е приоритет. Като цяло предлагаме много добри счетоводни услуги на достъпни цени и отбягваме осчетоводяване „на конвейер“.

Не се колебайте да ни изпратите запитване по имейл или да се свържете с нас по телефон.
Офисът ни се намира на комуникативно място в центъра на София..

Ние от счетоводна къща „ВиаАктив“ предлагаме пълен набор от счетоводни услуги в София. Създадохме много професионален екип, където всеки от нашите клиенти има специален мениджър на акаунти, чиято отговорност е да гарантира, че изискванията на клиента в счетоводството, администрацията, консултациите и данъчните консултации са не само изпълнени, но и надвишени.

Разполагаме с много разнообразен и специализиран екип в София, който ни позволява да предоставяме пълната гама от услуги, свързани със счетоводство, заплати, спазване на данъците и ДДС и администрация както на физически лица, така и на компании.

Няма два еднакви бизнеса и нашият експертен екип ще ви предостави персонализиран подход към вашите сметки, като се запознае с тънкостите на начина, по който работите и как да увеличите финансите си, за да позволите на бизнеса ви да расте.

Как стартира нашата счетоводна кантора?

Ние самите някога бяхме стартираща компания, което означава, че разбираме колко обезсърчително е да започнеш бизнес от нулата. Преживяхме нарастващите трудности и предизвикателства, с които се сблъскахме в тези ранни дни, поради което сме в уникална позиция да предоставим правилното ниво на подкрепа на всеки малък бизнес.

През последните няколко години се наблюдава значително увеличение на броя на хората, които започват собствен бизнес. На пазара на труда, който е замъглен от несигурност, особено след COVID, мнозина го намират за идеалната възможност да направят скок в предприемачеството.

Това обаче носи и своите отличителни предизвикателства. С повишаването на нивото на съответствие, необходимо за управление на бизнес, управлението на вашите собствени данъчни дела и подаването на декларации за ДДС се превърна в сложен, но важен процес. Наличието на партньор за насоки и подкрепа се превърна в критично изискване.

Изпратете Вашето Запитване

Via Active Academy

Изпратете Вашето Запитване