Clicky

Счетоводна кантора ВиаАктив

0 +
ГОДИНИ ОПИТ
Счетоводна кантора “ВиаАктив” е създадена през 2016 г. като специализирано счетоводно предприятие, а опитът на екипа ни е дългогодишен.
Всеки един бизнес, независимо дали е току-що създаден или не, задължително има нужда от счетоводно обслужване. Изисква спазването на редица постоянно изменящи се закони и нормативни актове. Освен задължение, то носи и големи рискове в случай на грешка.
Именно това е и една от причините почти всички фирми да работят с така наречените счетоводни къщи, вместо сами да се занимават с тази сложна задача, която е свързана с постоянни ежемесечни усилия.

Счетоводна кантора “Виа Актив”

Ние сме счетоводна кантора с дългогодишен опит и многостранна специализация в различни сфери, като бизнеси свързани с криптовалути например. 
Това е така нареченото биткойн счетоводство, което тепърва набира все по-голяма популярност в цял свят. Онлайн магазините, търговските обекти и IT компаниите също са част от нашия спектър. Цените ни не са минимални и това е една от причините да разполагаме с екип от експерти, предлагащи счетоводно обслужване от най-високо ниво. 
За нас личното отношение към всеки един клиент е приоритет. Като цяло предлагаме много добри счетоводни услуги на достъпни цени и отбягваме осчетоводяване “на конвейер”.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Не се колебайте да ни изпратите запитване по имейл или да се свържете с нас по телефон.
Офисът ни се намира на комуникативно място в центъра на София..

Ние от счетоводна къща “Виа Актив” предлагаме пълен набор от счетоводни услуги в София. Създадохме много професионален екип, където всеки от нашите клиенти има специален мениджър на акаунти, чиято отговорност е да гарантира, че изискванията на клиента в счетоводството, администрацията, консултациите и данъчните консултации са не само изпълнени, но и надвишени.

Разполагаме с много разнообразен и специализиран екип в София, който ни позволява да предоставяме пълната гама от услуги, свързани със счетоводство, заплати, спазване на данъците и ДДС и администрация както на физически лица, така и на компании.

Няма два еднакви бизнеса и нашият експертен екип ще ви предостави персонализиран подход към вашите сметки, като се запознае с тънкостите на начина, по който работите и как да увеличите финансите си, за да позволите на бизнеса ви да расте.

Как стартира нашата счетоводна кантора?

Ние самите някога бяхме стартираща компания, което означава, че разбираме колко обезсърчително е да започнеш бизнес от нулата. Преживяхме нарастващите трудности и предизвикателства, с които се сблъскахме в тези ранни дни, поради което сме в уникална позиция да предоставим правилното ниво на подкрепа на всеки малък бизнес.

През последните няколко години се наблюдава значително увеличение на броя на хората, които започват собствен бизнес. На пазара на труда, който е замъглен от несигурност, особено след COVID, мнозина го намират за идеалната възможност да направят скок в предприемачеството.

Това обаче носи и своите отличителни предизвикателства. С повишаването на нивото на съответствие, необходимо за управление на бизнес, управлението на вашите собствени данъчни дела и подаването на декларации за ДДС се превърна в сложен, но важен процес. Наличието на партньор за насоки и подкрепа се превърна в критично изискване.