Clicky

Счетоводство София - Услуги от професионален счетоводител

счетоводител софия

Собствениците на бизнеси, няма нужда да отделят време, за да проучват аспекти от бизнес счетоводството, като например законите за спазване на данъчното облагане, приспадане на възнагражденията на служителите, както и много други детайли. Оставете всички тези грижи на вашия счетоводител София и се концентрирайте върху останалата част в бизнеса ви.

Нещо, което често ни питат е, кои допълнителни услуги предлагаме на нашите клиенти, освен традиционните счетоводни услуги, свързани с поддръжката на техните сметки и финанси.

Докато извършваме нашите традиционни счетоводни услуги, ние ще обърнем подробно внимание и на други неща, като:

  • Къде бизнесът губи пари
  • Пропускане на приходи
  • Кои процеси работят и кои не

Тогава, ще можем да предоставим ценни съвети на собственика или на ръководния екип на бизнеса.

Тези допълнителни услуги, са основата на всеки добър счетоводен екип.

ВиаАктив предоставя следните счетоводни услуги:

Когато заявите желанието си да работите с ВиаАктив, ние ще ви предоставим разбор на вашите отговорности и цените на всякакви “екстри”, които биха могли да ви бъдат таксувани, в допълнение към месечната счетоводна такса.

Счетоводните услуги включват:

  • Изготвяне на данъчни декларации
  • Проследяване на приходи и разходи
  • Изготвяне на финансови отчети

Счетоводство

Счетоводството представлява водене на бизнес отчети, относно финансовите дела на даден бизнес. Трябва да предоставите информация за всички издадени фактури, заявени разходи и всички други приходи или разходи на счетоводна къща в София. Счетоводните услуги включват:

  • Обработка на фактури
  • Данъци
  • Банкови съпоставки
  • Главна книга
  • Пейрол записи за даден период от време

Данъчни Декларации и Стратегия

Изготвяме данъчните декларации на много бизнеси, така че познаваме данъчния кодекс изцяло. Знаем какво се е променило, спрямо предходната година и как това влияе на бизнеса ви. Например, ако предстои промяна в данъчния кодекс, ние го разбираме първи и можем да ви помогнем да се подготвите.

Понякога имаме клиенти, които никога не са имали истински счетоводител и забелязваме, че изпускат ценна информация, като например освобождаване от данъци или данъчни облекчения за техния бизнес, които биха могли да представлят разликата, между успеха и провала на един бизнес.

Планиране и Намаляване на Дълг

Планирането и намаляването на дълг и управлението на кредитни карти, са ключови области, в които ВиаАктив може да помогне на вашия бизнес.

Имаме добри познания, относно услугите по финансиране в България и можем да ви помогнем да получите рентабилно финансиране и в последствие да управлявате този дълг.

За някои клиенти, едно от първите неща, които трябва да направим, е да ги посъветваме да приложат стратегия по реструктуриране на дълга, която драстично намаля техните месечни плащания по обслужване на техния дълг, което в последствие освобождава техния паричен поток.

Управление на ТРЗ

Едно от най-големите предизвикателства, за много бизнеси днес е управлението на тяхното ТРЗ, особено ако бизнесът тепърва е започнал да наема служители.

Добра идея е, да разговаряте с вашия счетоводител София, преди да наемете нов служител, първо за да се уверите, че вашия бизнес е в съответствие с действащото законодателство за заетостта. И второ, за да се уверите че сте взели впредвид всички разходи по наемането на нов служител, когато взимате решения за заплащането и придобивките.

Управленско Консултиране - Счетводоство София

ВиаАктив е екипът, към когото можете да се обърнете, когато имате нужда от финансов съвет. В повечето случаи, когато собственик на бизнес ни попита за съвет, ние вече сме се сблъсквали с подобна ситуация и от опит с други бизнеси сме в състояние, да предоставим, подходящ и практичен съвет, на база на това което сме се установили че работи.

Бизнес Развитие и Оценка

Често идва момент, в който повечето собственици на бизнеси обмислят да продадат своя бизнес, дали защото са достигнали пенсионна възраст или защото това е част от техния бизнес план и те са готови да преминат към следващия проект.

Услуги за Учредяване на Фирми

Счетоводителите могат също да помогнат в учредяването и регистрирането на компании.

Изпратете Вашето Запитване

Via Active Academy

Изпратете Вашето Запитване