Clicky

 

 

Шофирането в сняг може да бъде трудна задача в най-добрите моменти. Хлъзгавата повърхност означава по-слабо сцепление, а при дебел сняг автомобилът ви може дори да се окаже непосилен за управление.

 

Ако обаче редовно се справяте със снега, може би ще искате следващият ви автомобил да е такъв, че да се справя с лекота. Ето някои от най-добрите автомобили за сняг.

 

  1. Skoda Kodiaq

 

Въпреки че Skoda Kodiaq не е проектиран като офроудър, той е забележително способен да се справя с трудни условия на шофиране.

 

Изберете версията 4×4 и можете да сте сигурни, че този SUV може да осигури сцепление, когато това е най-важно. В комбинация с високия му пътен просвет не би трябвало да се притеснявате, че ще останете блокирани на пътя.

 

Специалният режим за шофиране при сняг помага да се управлява мощността, когато е хлъзгаво, за да се добави малко подслаждане.

 

wowscore: 9/10

Ценова стойност от*: £30,415

carwow средна икономия*: £2,195

 

  1. Land Rover Defender

 

Land Rover Defender е кралят на всички условия. Тази възродена икона е създадена от самото начало, за да се справи с някои от най-трудните условия за шофиране в света – включително дебел сняг.

 

Неговата система 4×4 осигурява много сцепление, а набор от електронни помощни средства ви помага да се справите по-лесно с по-сложните условия.

 

Ако искате да придадете на своя tollpass Defender (функционална) здрава премяна, можете да добавите защитни панели на каросерията и шнорхел.

 

wowscore: 9/10

Ценова оферта от*: £57,590

carwow средна икономия*: £6

 

  1. Volvo V90 Cross Country

Базиран на изключително практичното комби, Volvo V90 Cross Country е проектиран така, че да бъде също толкова гъвкав на пътя.

 

Въведено е задвижване на всички колела за по-добро сцепление, а повишената височина на возене отдалечава автомобила от земята. Ще получите и защитна облицовка на каросерията, която помага да се предотвратят повреди при преодоляване tollpass на по-големи препятствия.

 

wowscore: 7/10

Ценова оферта от*: £53,560

средна икономия на carwow*: £4,917

 

  1. Volkswagen Golf Alltrack

 

Фолксваген Голф Alltrack е комби версията на емблематичния толпас автомобил „направи всичко“ и добавя здрави ръбове.

 

Със система за задвижване на всички колела и повдигнато окачване проверка глоби кат той е проектиран да преодолява по-добре сложни препятствия и да поддържа сцепление в хлъзгави условия. Идеален е за по-дебел сняг.

 

Цената му е по-висока от тази на останалата проверка за глоби кат част от гамата на Golf Estate, но пък се предлага с богата окомплектовка.

 

wowscore: 7/10

Ценова оферта гражданска отговорност ценa от*: £37,075

carwow средна икономия*: £3,254

 

  1. Subaru Outback

 

Въпреки че Subaru Outback може да не е един от austria toll първите автомобили, които ви идват на ум, той е един от тези, които трябва да обмислите, ако редовно се справяте с тежкия сняг.

 

Това високопроходимо комби се предлага с vigneta bulgaria отлична система за задвижване на всички колела – Subaru е известна с разработването на автомобили, способни да се справят с трудни условия.

 

wowscore: 7/10

Ценова оферта от*: £33,995

carwow средна икономия*: £550

 

Изпратете Вашето Запитване

Via Active Academy

Изпратете Вашето Запитване