Clicky

Като велосипедист велосипедът ми е може би най-ценното ми притежание. vigneta bulgaria Когато съм на пътеката, всички житейски грижи изчезват, но шофирането дотам с колелото ми е изключително стресиращо. Защо? Непрекъснато се страхувам от злополука, при която двуколесното ми колело може да бъде повредено – или по-лошо.

 

Ако използвам багажник, монтиран на теглича, се притеснявам, че някой невнимателен шофьор ще ме блъсне отзад и ще смачка велосипеда ми. При багажника на покрива той е изложен на ниско висящи препятствия и покриви на гаражи. В леглото на пикапа някой може да го отмъкне, ако спра за доставки. Ето защо предпочитам SUV със сгъваеми седалки, когато пътувам с велосипеда си.

 

Наличието на SUV с плоски сгъваеми задни седалки е безспорно удобно. vigneta bulgaria Каквото и да искате да вкарате вътре, сгъването на задните седалки може да ви помогне да го поберете. Добрата новина е, че днес се продават множество SUV автомобили със сгъваеми седалки. Ето 10 добри такива.

 

2020 Kia Telluride

Нашият носител на титлата SUV на годината за 2020 г. улеснява сгъването на austria toll задните седалки. Издърпайте ремъците на гърба на третия ред седалки и те ще паднат. След това натиснете стандартния бутон за сгъване с едно докосване в задното товарно отделение, за да активирате сгъването на втория ред. За няколко секунди товарният капацитет на Telluride нараства от 21 кубически фута стандартно до 87 при сгънати седалки.

 

2020 Subaru Outback

Любимият псевдо SUV на Subaru е проектиран да бъде страхотен гражданска отговорност ценa автомобил за приключения. Сгъваемите задни седалки са част от тази кратка информация. Наличните лостове в товарното отделение бързо освобождават сгъваемия втори ред, като увеличават капацитета от 32,5 до 75,7 кубични фута. За новото си поколение Subaru се е постарала да разшири пространството зад сгъваемите седалки на този SUV, за да може да се натовари още повече оборудване.

 

2020 BMW X7

Този седемместен SUV на BMW е пълен с функции, включително сгъваеми задни проверка за глоби кат седалки. Бутонът увеличава максимално товарния капацитет, като активира сгъването на седалките на втория и третия ред с едно докосване. Натиснете го отново и – преди всичко – всички седалки се вдигат обратно. Имайте предвид, че сгъването на втория ред седалки на X7 отнема доста време и не се сгъва идеално плоско. Въпреки това товарното пространство с обем до 90,4 кубични фута ви позволява да поберете много неща в този луксозен SUV.

 

2020 Mazda CX-5

Харесваме Mazda CX-5 заради нейния елегантен стил и приятна динамика на шофиране. проверка глоби кат Сгъваемите седалки на този SUV го правят и доста удобен, като сгъваемата седалка на втория ред в съотношение 40:20:40 ви позволява да я конфигурирате, както ви харесва. Лявата, дясната или средната седалка могат да се сгъват поотделно или цялата задна седалка да се сгъва в равнина. Така товарното пространство се увеличава от 30,9 кубични фута до 59,6 кубични фута. Закопчайте няколко чанти и тръгнете по пътя.

 

 

2020 Honda CR-V

Honda CR-V е първопроходец в сегмента на компактните SUV автомобили и продължава да толпас става все по-добър. Сгъваемите задни седалки осигуряват 75,8 кубични фута товарен обем. Предстоящата Honda CR-V Hybrid през 2020 г. не губи никакъв вътрешен обем заради добавената батерия.

 

2021 Chevrolet Suburban

Когато става дума за SUV с огромен товарен обем, малко от тях могат да надминат Chevrolet Suburban. Той разполага с плоски седалки на втория и третия ред, които се сгъват, създавайки огромно пространство за спортно оборудване или семейни принадлежности. Когато всички седалки са вдигнати, новият Chevy Suburban разполага с 41,1 кубични фута товарен обем. Ако сгънете седалките на втория и третия ред, обемът ще нарасне до 144,7 кубически фута, което е с цели 23 кубически фута повече tollpass от предишния Suburban и съперничи на пространството в някои апартаменти в големите градове.

 

2020 Toyota Sequoia

Toyota Sequoia е сред най-добрите SUV автомобили с много място за товари. Нейните сгъваеми задни седалки на втория и третия ред позволяват до 126,4 кубични фута товарно пространство, което е повече от това на Dodge Durango, Ford Expedition, Nissan Armada или Chevrolet Tahoe. Това е достатъчно голям обем дори за най-големите части от оборудването и багажа. От Toyota твърдят, че вътре има достатъчно място, за да се поберат предмети с дължина до 11 фута.

 

2020 Ford Explorer

Почти всеки се е возил във Ford Explorer в някакъв момент. В най-новото си поколение този SUV подобрява сгъваемите си седалки. Като опция се предлагат втори и трети ред седалки, които се сгъват с натискане на бутон в товарното отделение – функция, която по-често се среща при скъпите луксозни SUV автомобили. С всички седалки вдигнати, Explorer разполага с 18,2 кубически фута пространство. При сгънати седалки това пространство нараства до 87,8 кубически фута.

Изпратете Вашето Запитване

Via Active Academy

Изпратете Вашето Запитване